Kaksin.

Me oltiin tänään ihan kahdestaan. Minä ja pieni pätkäpoika, joka täyttää viikon kuluttua jo seitsemän. Tänäänkin oli tärkeä päivä, kun käytiin tutustumassa kouluun. Käsi kädessä, ihan vaan me kaksi. Näinä päivinä aina hiukan pistää sydämestä… Aivan liian harvoin tulee otettua aikaa jokaisen lapsen kanssa ihan yksittäin.
Taas tuli huomattua sekin, kuinka nopeasti aika juoksee. Ihan äskenhän mä olin tässä samassa tilanteessa esikoisen kanssa! Miten siitä voi muka olla jo kolme vuotta?
Lyhyen koulupäivän jälkeen käytiin vielä rannassa kahvilla ja mehulla. Ja keinumassa. Ja käveltiin ihan hissukseen kotiin. Aika kiva päivä, näitä ottais mielellään lisääkin.
Kuvat on Instagramista napattuja kännykkäräpsyjä. En kehdannut järkkäriä koululle raahata. Vaikka tuskin se nolompaa olisi ollut, kuin kolmosluokkalaisen kiusaksi käytävällä tanssittu Gangnam style. 😉
Pienen pojan suuren päivän, ja kevätauringon, kunniaksi me suunnataan nyt ulos syömään. Luksusta!
-Päivi-

8 kommenttia artikkeliin ”Kaksin.

  1. Meillä on sama edessä huomenna. Poika saa jäädä jo aamusta äidin kanssa kotiin ja siitä mennään sitten koululle. Tutustumisen jälkeen tietysti jätskille!Nopeasti se aika menee ja lapset kasvaa. Viimeinen lähtee täältä kouluun.

    Tykkää

  2. Ne on niitä elämän ihania ja haikeita hetkiä, mitkä tallettuu nuppiin ikiajoiks. Pikkuhiljaa sitä alkaa itsekin ymmärtämään vanhan ajatuksen, että lapset on lainaa vaan. Niin nopeasti se aika menee, oikeesti, että ne jo elelee omillaan. Vaikka jossain kohtaa tuntuu siltä, et on elinkautiseen tuomittu =)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s