nakit ja MUTSI

nakit ja MUTSI on perhe- ja sisustusblogi Uskolan uusi tuleminen. Pitkällisen harkinnan jälkeen oli aika vaihtaa blogin osoitetta, nimeä ja asennetta. nakit ja MUTSI on nyt kirjoittajansa Päivin näköinen; aito ja rehellinen, unohtamatta sarkastista huumoria.

nakit ja MUTSI keskittyy rehellisesti ruuhkavuosiin, koittaen löytää iloa ja huumoria silloinkin, kun silmäpusseja voisi käyttää vyölaukkuna ja ykävati kiertää huushollissa kolmatta viikkoa. Aina ei naurata, mutta sekin kerrotaan suoraan ja kaunistelematta.

MUTSIlla on jonkin verran sisustussilmää ja jauhopeukaloa, mutta kärsivällisyyttä ei nimeksikään. MUTSI unohtaa pyykit koneeseen, tappaa kaikki kukat ja elää täysin tunteiden vietävänä. Rakastaa kirjoittamista, kahvia ja viileitä petivaatteita, inhoaa kookosta, ampiaisia, epäoikeudenmukaisuutta ja tyhmiä ihmisiä. Tahtoisi pukeutua hyvin, mutta vetää lopulta päälle sen, mikä mahtuu. Haluaisi muistuttaa kaikkia naisia siistimään kulmakarvansa ja pitää parhaana sisustusvinkkinä siivoamista. On täysin merkkitiedoton. Toiminnan nainen, joka inhoaa turhaa vääntämistä. Sanoo usein ääneen sen, mitä muut ei uskalla. Pieruhuumorin ystävä, jonka mielestä ihan kaikelle voi nauraa.

Ja tällänen tyyppi yrittää kasvattaa kolmesta jälkeläisestään mallikansalaisia. Heikolta näyttää.

Tervetuloa mukaan!

-Päivi-

elokuu-14 blogiin 042

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”nakit ja MUTSI

 1. Oi kun olet ihana kun tätä kirjoitat! Just tässä mennään, omana lisänä erityismuksu! Jos jaksaisin niin kirjoittaisin vastaavaa, mutta onneksi pistät minun ajatukset samalla menemään. Love and peace! Ja suunnatonta kärsivällisyyttä…. me ollaan sitten mummoina ihan mahdottomia, jooko?

  Tykkää

  • Eipäs, ku ihanaa, kun te kaikki tätä luette! Ei tätä kovin kivaa olis tyhjille seinille kirjottaa. 🙂 Ihana saada palautetta, se auttaa jaksamaan.
   Mä oon suunnitellu, että musta tulee ihan maailman leppoisin mummo. Elän ne mahdottomat vuoteni jo nyt. 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s