Valoa kohti ja arvonnan voittaja.

Tähän aikaan talvesta on aina ilahduttavinta huomata, kun neljältä ei olekaan yht’äkkiä vielä säkkipimeää. Eikä edes puoli viideltä! Upea, aurinkoinen pakkaskeli nostaa ainakin mun mielialaa vähän kuin huomaamatta. Miten tervetullutta tämä valo onkaan niiden lukuisten loka-marraskuun harmaiden jälkeen. Eikä muuten haittaa yhtään sekään, että ensi viikolla tämä kakova (!) tammikuu on vihdoin ohi. 
Aurinko on kaveri. Myös suklaakauppiaan kaveri vielä tässä vaiheessa, kun se ei liiemmin lämmitä. Kesällä porotus kiroiluttaakin jo monista syistä…
Mutta niin, se arvonta! En ole unohtanut (vaikka oikeesti vähän meinasin…). Kiitos kovasti kaikille osallistuneille! Toinen toistaan hauskempia, kannustavampia ja mukavampia viestejä oli ilo lukea. Onnettaren suosiossa oli tällä kertaa…. Kaisa K! Onnea! Ottelen yhteyttä tuolla facebookin puolella, missä olit arvontaan osallistunut.
Nyt lähden kaappaamaan unimasan kainaloon. Tämä mummo tarvitsee kahdeksan tunnin yöunet tai ei tuu mitään. 
-Päivi-

4 kommenttia artikkeliin ”Valoa kohti ja arvonnan voittaja.

  1. Uni se on joka naisen/miehen tiellä pitää…. ;O) Totta, tammikuu on kohta ohi,kevät tulla jolkottelee kovalla rytinällä..aivan kohta…. ;O)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s