Ilmiöitä ja arvonta

Aamulla töihin kävellessäni suunnittelin ihan toisenlaista postausta yrittäjyyden skitsofreniasta, mutta se saa nyt odottaa. Sen verran huikeat ilmiöt ovat tänään vallanneet median. Kuten latuja tukkivat turkulaislapset (kamalaa!), tatuoitu uuniperuna (wtf?!) ja Jouni Hynynen (mistä luolasta se on kaivettu ja miksi?!). 
Henkilökohtaisesti mieluisin ilmiö oli kuitenkin huomata, että Uskolan facebook-sivulla on jo 200 tykkääjää! Mitä ihmettä, ihan pimeetä?! Tai sit vaan mun KAIKKI tuttavat on myös facebookissa… 😉 Olen joka tapauksessa asiasta niin kovasti ilahtunut, että päätin järjestää pienen arvonnan.
Yllätytte varmaan pahanpäiväisesti, kun näette palkinnon. Se on nimittäin:
 Vielä enemmän yllätytte ehkä siitä, että palkinnon on lahjoittanut Hilma.
Säännöt ovat simppelit:
Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen tai vastaavasti facebookissa tämän kyseisen arvonnan linkin alle. Osallistumisaikaa olkoon sunnuntai-iltaan 20.1. saakka. 
Terkkuja saa lähettää, mieltä painavista asioista kertoa tai laukaista kommenttiin vaikka vitsin. Sillä lailla niitä on kivempi lukea. Kiva muuten, kun tänne blogiinkin on ilmestynyt hurjasti uusia lukijoita, olette sydämellisesti tervetulleita.
Nyt mä jatkan hetken vielä inviksen kirjaamista. Osallistukaa te arvontaan. Lycka till!
-Päivi-

*edit* Oon repeilly ääneen teidän kommenteille! Lisää, kiitos! 😀
Ja muutin ton päivämääränkin oikeaksi, kiitos huolelliselle lukijalle. 😉

62 kommenttia artikkeliin ”Ilmiöitä ja arvonta

  1. Kiva juttu tuo yrittäjän skitsofreenisuus. Kirjoitat asiaa, kuitenkin mukavasti pilke silmässä.Houkuttavan palkinnon arvonnassa tietysti myös mukana minäkin.

    Tykkää

  2. Mukana mukana. Vasta tutustuin blogiisi ja vaikutat ihanalta, aidolta, positiiviselta persoonalta. Onnea yrittäjän taipaleelle!!terv. Laura E.

    Tykkää

Jätä kommentti