Kuukausi naisena

Mietin tossa päivänä eräänä, että miten aina voi ottaa päähän? No asiaahan oli pakko tutkia. Tervetuloa siis kuukauteen naisena! Onpa kyllä jännä, että ottaa. Päähän.

Päivä 1.

– vatsaa juilii. Pännii. Tissitkin on jotenkin kireet. En kai mä vaan oo raskaana?

Päivä 2.

– Japani liputtaa pöksyissä. En oo paksuna. Huh.

Päivät 3.-5.

– perse vuotaa, maha on kuin ilmapallo. Pierettääkin koko ajan. Sattuu. Vituttaa. Puen erehdyksissä vaaleat housut, jotta voin joka kerta noustessani jännätä, jätinkö kanssaeläjille pienet punaiset persterveiset.

Päivä 6.

– öljynvaihto ohi. Kauheen kivaa, kun housuissa ei rahise.

Päivät 7.-12.

– elämä on ihanaa! Linnut laulaa, aurinko paistaa, askel on kevyt. Onpa mulla ihana mies ja hyväkäytöksiset lapset. Mahtavaa!

Päivät 13.-16.

– aiaiai, vatsaa nipistää! Poskia punottaa ja miehet… grrrrr… miehet!

Päivä 17.

– ainiin, se oli se ovulaatio. Ne miehet ny niin erikoisia oo.

Päivät 18.-22.

– tässähän tää elämä menee.

Päivät 23.-27.

– onpa mulla ihan helvetin ärsyttävä äijä. Kakaratkin on joku pilannu, eihän ne osaa käyttäytyä yhtään! Parku räjähtää kadonneesta hiuspinnistä tai loppuneista pumpulilapuista. Suklaata! ANNA SUKLAATA! Miks mä en osaa mitään? Oon ruma ja läski ja mulle kasvaa viikset. Voisko joku asia nyt JOSKUS onnistua? Kaikki ruoka hetitännenyt. NYT!

Päivä 28.

– vatsaa juilii. Pännii. Tissitkin on jotenkin kireet. En kai mä vaan oo raskaana?!

Päivä 29./30.

– ainiin, ne olikin ne hillot. En oo paksuna. Huh.

yök

Ja tämä 12 kertaa vuodessa.

—————-

Mielialanvaihtelut? Mitä ne on?

-Päivi-

*kirjoitus on luonnosteltu päivien 23.-27. aikana. Sori.

14 kommenttia artikkeliin ”Kuukausi naisena

 1. Siinä oli hienosti kiteytetty naisen elämä. Kiitos ihanan piristävästä postauksesta taas kerran! 😀 Terveisin yksi mahakipuinen hillopäiväläinen.

  Tykkää

 2. toi on niin tota ja miehet.ne ei vaan tajuu .ite oon siinä vaihees et ootan kuin kuuta nousevaa että voin huoleti käyttää vaaleita pöksyjä…t.mummeli

  Tykkää

 3. Ihhih. Niin tunnistan. Ikuna en oo hormonaalista ehkäisyä käyttänyt, joten kuvailemasi kuukasittainen elonkaari on hyvinkin tuttua. Valitettavasti mun mies ei vieläkään näiden 127 yhdessä vietetyn kuukaudenkaan jälkeen tajua että joidain päivinä sen (siis ei sunkaan mun) kannattais pitää turpansa kiinni (tai korkeintaan ylistää mun jumalaisen kaunista vartaloa ja syähdyttävää sisintä, jotka sillä hetkellä on tosin peittyneet 5:n kilon turvotukseen ja vittumaisten sivallusten alle) ja tuoda eteen brownieta kermavaahdolla.

  Henkilökohtaisesti mulle pahimmat päivät on ne pari ennen h.hetkeä. Kun oikeesti pää meinaa räjähtää vitutukseen Ja väitän , että jos miehillä olis menkat ja niitä olis samassa mittakaavassa töissä hoitoalalla ei meidän univormu olis valkoinen. Siellä sitä sitten peläten pyllistellään. Näin kaksplustermeillä ilmaisten kp 18, viikon päästä jo taas vituttaa.

  Tykkää

  • Mä söin pillereitä ennen ekaa raskautta, mutta sen jälkeen kun koitin, meni elimistö ihan sekaisin. Joten sen jälkeen en ole uskaltanut. Enkä uskalla riskeerata, jos ne mielialanvaihtelut vaikka vielä pahenis… sit en kestäis enää itekään itseäni! 😀

   Haha! Jos miehillä ois menkat, kuukausittain olis lakisääteinen viikon menkkaloma. Ihan varmasti!

   Tykkää

 4. Haha, tää oli niin hyvä :D. Mulla on tota kiertoa sekoittamassa vielä ehkäisykapseli, joka parasta pistäessään vuodattaa kahden viikon välein. Silloin mä en itekään pysy perässä niissä mielialanvaihteluissa. Tosin muuten tuntuu, että menkkojen lopusta ovikseen oon ok tuulella ja oviksesta menkkojen loppuun on ihan skitsona koko aika. Mukavaa elämää mulle ja mun perheenjäsenille ;).

  Tykkää

 5. Aahhahaa, ihan kamalaa! Niin totta, niin epäreilua. Mun on ihan pakko puuttua yhteen kohtaan: hommaa kuukuppi. Pari vuotta käyttäneenä en enää edes muistanut rapinaa ja pelkoa japaninlippukuviosta housuissa. 😉 Tiedän toisten suosivan sitä ekologisista ja taloudellisista syistä, mutta itse suosin vain siksi, että se saa päivinä 2-8 jopa hetkiksi unohtamaan koko karmean vaivan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s