Itseni herra.

Täällä sitä nyt ollaan. Ihan uudessa osoitteessa, ihan uudella nimellä. Ihan vaan minä.

Kuten jo jäähyväis-postauksessa Kaksplussan puolella valotinkin, nyt oli vaan aika mennä. Koko Uskola alkoi pikkuhiljaa tympiä. Tuntui, että blogin nimi ja sisältö eivät vain enää vastanneet toisiaan. Meni vähän turhauttavaksi saman jauhamiseksi koko homma.

Uskola oli blogina ehkä enemmänkin sellainen siloteltu ja pehmitelty ajatus minusta. Muka-suloinen ja muka-idyllinen. Enemmänkin sellainen, jollaista tahtoisin elämäni olevan, kuin kovinkaan realistinen.

Ja niinhän ne blogit aina. Kertovat vain yhden puolen kirjoittajastaan. Mä olen kuitenkin aina painottanut kaikessa rehtiyttä ja aitoutta. Sen puolen haluan näyttää myös blogissa. Aidon ja oikean.

Meillä eletään ihan kuten aina ennenkin. Uskolassa asutaan, töissä käydään, unohdetaan partureita ja missataan harkkoja. Laitetaan kotia, kun ehditään. Leivotaan, kun huvittaa. Ihmetellään päivän polttavia ja koitetaan keksiä, miten noita lapsia kuuluis kasvattaa. Etsitään paikkaa maailmassa, innostutaan ja hajoillaan. (ja onnistutaan ihan pirun hyvin valokuvissa…)

elokuu-14 blogiin 001elokuu-14 blogiin 058elokuu-14 blogiin 061

Ennen kaikkea tehdään nyt just niinku itsestä hyvältä tuntuu. Minä, jos kuka tiedän, mitä minä haluan.

”Muistinko olla
Itseni herra
Muistinko tehdä
niinkuin tahdon

Muistinko kiittää
arvoa antaa
Muistinko ottaa
omaa aikaa?

Jos tämä ois iltani viimeinen
osaisinkin olla onnellinen

Muistinko olla
itseni herra
tänäänkin?”

– Jannika B-

Tämä on mulle tosi iso juttu. Joku hölmö itsenäisyyden ja rohkeuden osoitus. Siis nimenomaan itselleni. Muistutus siitä, että pitää vaan uskaltaa.

Tervetuloa siis mukaan, olet sitten uusi lukija tai Uskolassakin jo vieraillut! Blogin ulkoasu päivittynee vielä hieman, mutta nyt en enää malttanut pimittää tätä kauempaa. Blogin voi lisätä omalle lukulistalleen linkin avulla, seurata Facebookissa ja Instagramissa. Olette ihania, jos jaatte uutta osoitetta eteenpäin, jotta mahdollisimman moni lukija löytää oikeaan paikkaan. Kunhan pikkuhiljaa palaudun Bilbaon reissusta univelkoineen (kotiuduttiin 2h sitten), päivitän blogin myös blogilistalle ja Blogloviniin.

Ihanaa, että olet täällä. Juuri sinä. Toivottavasti tulet toistekin.

-Päivi-

P.S. Valitettavasti suurin osa edellisen postauksen kommenteista + vastaukset tipahtivat siirrossa matkan varrelle. Olen kuitenkin lukenut ne kaikki. Olette ihania!

10 kommenttia artikkeliin ”Itseni herra.

  1. Tää sun blogi on niin parhautta! Just sellainen mistä mä pidän. Suoraa kerrontaa siitä oikeasta elämästä turhia kaunistelematta. Ihanaa, että jatkoit!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s