Katse lepoon päin.

Tänään iltapäivällä heitin kassin olalle, huikkasin moikat, käänsin pihalla kasvot aurinkoon ja hymyilin. Ensimmäistä kertaa viikkoihin kuumuus ei ahdistanut, lämpö helli nenänpäätä ja tuntui hyvältä. Olo oli helpottunut, eikä syyttä. Seuraavaan viikkoon ei tarvitse asettaa herätystä klo 5.40, eikä kiirehtiä iltaisin nukkumaan. Saan keskittyä lapsiin, kotiin ja itseeni. Lukea ja leipoa. Keitellä päiväkahveja. Saatella lapset kouluun ja hakea kiharapään heti eskarin jälkeen kotiin.

Loma.

lomanaama

Viikossakin ehtii jo vaikka mitä. Ja vaikkei ehtiskään, ei haittaa. Se lepo ja akkujen lataus taitaa nyt olla pääasia. Työviikot on olleet pitkiä, helteisiä ja raskaita. Energiataso on ollut aivan nollilla. Olen ollut väsähtänyt, kärttyinen ja turhautunut. Joten vaikka kaikkea pientä kivaa olisi tulevalla viikolla kiva saada tehtyä, koitan keskittyä kuitenkin keräämään voimia ja tekemään kivoja juttuja.

Sen verran ajattelin kuitenkin (kunnon yönien jälkeen) skarpata, että puran täältä kotoa tämän viikkoja kestäneen lomaelon. Palauttelen asiat (ja lapset…) niille kuuluville paikoille ja teen jonkinmoisen siivousrykäsyn. Tai no. Vien ainakin roskat.

Huomenna nyt ainakin nukun pitkään. Kivaa viikonloppua!

-Päivi-

Ainiin! Kiitos hauskoista kommenteista vloggaukseen! 😀

2 kommenttia artikkeliin ”Katse lepoon päin.

  1. Mun to do -listalla on 7 asiaa (sellasia isompia juttuja, kaikkea pientähän on koko ajan ’työn alla’). Ajattelin, että lomallahan mä ne sitten teen, ja oonhan mä yhden niistä saanutkin aikaan (pesin ison maton olkkarista, ja meniköhän ehkä kaksi viikkoa niin koira oksensi siihen..). Lomaa kulunut 4 viikkoa, ja seuraavat kaksi menee enemmän ja vähemmän reissaten. Mut toisaalta, to do -listan jutuista puolet oli olemassa jo viime kesälomankin aikaan. 😀 ..Taidan mäkin vaan viedä roskat ja olla tyytyväinen kun jotain sentäs sain aikaan.

    Tykkää

    • Mä olin niin reipas, että suoritin pakollisen siivouksen heti tänään alta pois. Ja aattelin loppuloman lähinnä vaan olla ja nautiskella! 🙂 Aina pitää olla tyytyväinen siitä, että on tehnyt edes jotain! 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s