The real Uskola!

No niin, uskolliset seuraajani. On koittanut päivä, jolloin Uskola jakaa ihka ensimmäisen videobloggauksensa! Sain työmatkalla kävellessäni idean näyttää teille, miltä meillä oikeasti näyttää. Siis arkena, kun kukaan ei ehdi/jaksa tehdä oikein mitään ylimääräistä. (ylimääräiseksi lasketaan esim. siivoaminen) Ja koska olen sanoista tekoihin -tyyppinen muikkeli, kuvata pläjäytin videon samoin tein!

Tervetuloa siis katsomaan aimo annos arkipäivän realismia;

THE REAL USKOLA, directors cut!

Okei, tää oli ehkä typerintä, mitä oon tehny pitkään aikaan. Ja mitä useammin tän nyt katson, sen älyttömämpi se on! 😀 Mutta en taidakaan olla tunnettu järkevyydestäni. Niin että antaa mennä vaan!

Ihan amatöörinä kuvasin tän pystyyn, mutta menköön!

Mites nää vloggaukset, iskeekö vai nou?

-Päivi-

26 kommenttia artikkeliin ”The real Uskola!

 1. Voi vitsit, sä oot ihana Päivi!. Mä nauroin ihan ääneen. Meillä on ihan samanlainen toi sisustus aika lailla joka päivä tai ehkä jopa vielä karumpi. Mut sä voisit ehkä perustaa jonkun TV-ohjelman. Mä kattoisin, ihan vaan siks et tulis hyvälle tuulelle. Sun ironia puree :D!

  Tykkää

 2. Hauska, totahan se todellisuus on kaikilla ja kiva huomata että olet ihan tavallinen ihminen siinä missä muutkin. Kiitos ja lisää näitä! Fanitan 🙂

  Tykkää

 3. 🙂 Ihanan kotoisan näköistä,mahtava kun uskallat rehellisesti näyttää että millanen on normaali perheen koti! Aina niin vimosen päälle järjestyksessä! Lisää näitä niin oma paine ”kaikki pitää olla aina tip top ärjestyksessä” alkaa pikkuhiljaa väheneen!

  Tykkää

 4. Aivan ihana video! Ja ihana Päivi! Täytyy kyllä sanoa, että Päivi ei aina ole noin asiallinen. 😉 Ihan kuin oikea aikuinen.:) (Ainakaan silloin kuin pikaseltaan harvoin kohdataan.)
  Vielä kun olis saanut sen hihityksen, niin olis ihan täydellinen videö! 🙂

  Tykkää

 5. Katselin juuri viikonloppuna ne kiiltokuvaversion kuvat. Ihana juttu ja kuvat. Ai, että ei lasiperheessä olekaan aina niin siistiä ja puhtoisaa ;). Wonder why? Ei vaan kovin tuttua mutta mukava myös nähdä tämä real life osuus.

  Tykkää

 6. KIITOS, KIITOS, KIITOS!!! Ihan mahtavista kommenteista ja viesteistä! Täytynee siis vlogata toistekin, sen verran hyvää palautetta on tullut. Ja tosiaan, tää oli vielä tällänen aika kesy ja asiallinen veto… ehkä ens kerralla irrotellaan enemmän. 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s