Hytinä.

Mulla on pitkästä aikaa sellanen hytinä. Tiedättekö, sellainen hyvällä tavalla jännä ja kupliva fiilis jostain uudesta ja ehkä odottamattomasta. Tunne siitä, että jossain kohtaa lähitulevaisuudessa palaset loksahtavat paikoilleen, omaan uomaansa, siten kuin niiden kuuluukin.

Hytinälle ei varsinaisesti ole mitään syytä. Joskus hytinä jää vain vaatimattomaksi alkuhyrinäksi laimentuen pikaisesti. Toisinaan hytinän ote pysyy pitkään, kunnes sen syy selviää.

Hytinän kanssa on kutkuttelevaa elää. Ikäänkuin antautua universumin armoille, antaa kohtalon johdattaa. Ja kuitenkin alitajuisesti elää sen mukaan, mihin olettaa hytinän olevan viemässä.

mää..

aamu

Lopulta voi olla, että tämäkin hytinä varisee harteilta itkun myötä jo tulevalla viikolla. Kun mitään ei tapahdukaan, väsyttää ja pitää siivota. Mutta koitan kuitenkin nauttia pitkästä aikaa positiivisen hytinän tuomasta fiiliksestä niin kauan kuin sitä kestää. Ja toivoa, että tämä on sellainen ekstrahyvä hytinä, josta kehkeytyy jotain.

Hytiseekö teillä koskaan?

-Päivi-

Ainiin! Yksi hyvän hytinän lähde löytyy Uskolan Facebookista. Pari viikkoa enää… 🙂

Peeäs: pahoittelut näistä surkeista insta-kuvista. Mun kamera (eli minä) on vähän kesälomalla, eikä jaksa kuvata. Syssymmällä sit.

6 kommenttia artikkeliin ”Hytinä.

  • Pakahtuminen kuvaa hyvin kyllä sitä fiilistä. Ja samalla sellanen rjähdysmäinen into, että mitä tässä vielä tapahtuukaan! Oli kyllä tosi kiva törmätä, toivottavasti joskus ehditään turista kauemminkin. 🙂

   Tykkää

 1. Täällä hytisee, jos ei jo jopa jytise!
  Aloitin kesäloman ja yllätin tarmollani itsenikin. En ollutkaan laiska, vaan vain iltaisin työpäiviin loppuun kuluttama. Nyt kun aikaa on aamusta iltaan vain kotona, olen jo ensimmäisen lomaviikon aikana tehnyt pikku rempaa kolmessa huoneessa.
  Ja olen tästä kaikesta tarmokkuudestani niin otettu, etten voi kuin hytistä. Tiedä, vaikka saisin järjestykseen lopunkin asunnon.

  Tykkää

 2. Olen täällä hetken hiljaisena lukenut juttujasi mutta nyt on pakko kommentoida. Tuttua tuo hytinä. Mulla sitä on nyt jatkunut pitkään olisi kiva tietää mitä kohta tapahtuu vai tapahtuuko. Joku iloinen ylläri olisi kyllä harvinaisen tervetullut 🙂

  Tykkää

  • Toivottavasti hytinän syy paljastuu pian ja on jotain tositosi kivaa! Tulethan sitten kertomaan, mikä se oli? Mäkin jännityksellä odotan oman hytinäni syytä. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s