Perinteiset

Musta on mahtavaa, kun näin aikuisiällä voi kehitellä omia, kivoja perinteitä. Kun alottaa vaan. Yksi tälläinen uudempi perinne aloitettiin tyttöporukalla kolme vuotta sitten. Grillibileet. Ihanaa, kesäistä ruokaa, kuplivaa juomaa, loistavaa seuraa ja musaa leppoisassa kesäillassa tyttöjen kesken. No okei, nyt teen kaikki kateellisiksi kertomalla että bileissä oli mukana myös emännän mies, joka grillasi ja piti meitä kuin kukkia kämmenellä. Jopa kahvit tarjoiltiin pöytään. Aika luksusta.

grillibileet 012

grillibileet 013

grillibileet 014

grillibileet 029

grillibileet 030

grillibileet 035

grillibileet 037

grillibileet 042

grillibileet 046

grillibileet 051

grillibileet 054

grillibileet 055

Tänään kieltämättä suu on kuin santapaperia ja äänikin vähän painuksissa, mutta huvivero on veroista uljain ja se kestetään pystypäin. Itseäni törkeästi toistaen sanon taas kerran, että näitä pieniä irtiottoja pitää tehdä, jotta arkea jaksaa. Onko teillä lukijoilla vastaavia perinteisiä kinkereitä vuosittain?

Kiitos kaikille osallisille, kyllä jäikin hyvä mieli. Piirakkailtaa odotellessa… 🙂

-Päivi-

5 kommenttia artikkeliin ”Perinteiset

  1. Miulla on ollu muutaman vuoden perinne äipän kanssa viettää euroviisuiltamia. Yleensä iltamat kyllä alkavat ”työleirillä” paattia pestessä ja vahatessa (miten se puuha voikin aina osua siihen viikonloppuun, kun olen varmasti Ukissa..?), mutta jatkuvat saunomisella, herkuttelulla ja camp-huumorilla. Euroviisut on ihmisen parasta aikaa. 🙂

    Tykkää

    • Oi, kuulostaa ihan a-luokan bileiltä! Ja oot kyllä täysin oikeassa, Euroviisut on ihmisen parasta aikaa! 😀 Terkut äipälle!

      Tykkää

  2. Paluuviite: Second annual. | nakit ja MUTSI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s