Paras kesäviisu?

Tämä kesä ei nyt ihan parhaimpiaan ole päässyt tähän mennessä esittelemään, mutta kepeät kesäbiisit ovat hevirotaatiossa radiokanavilla vallitsevasta säätilasta huolimatta.

Kesäviisuissa on aina oma tunnelmansa, kevyt, aurinkoinen, elämää rakastava ja ehkä hieman välinpitämätönkin. Ehtiihän sitä murehtia sitten syksyllä! Kesä ja loma on hauskanpidon ja ystävyyden aikaa. Aurinkoa, kuplivaa, rantoja… lämpimiä öitä ja valoisaan aamuun jatkuvia illanviettoja. Oih, kesä.

Viime kesä meni luukutellessa Studio Killersiä, Haloo Helsinkiä ja Jutty Ranxia. Tämän kesän ehdoton ykkösbiisi löytyi jo keväällä. Peppu mastoon! Eiku… lippu?!

Ihana Vadelmavene toimii, vaikkei paistaiskaan. Paikallisen ravitsemusliikkeen dj tosin heittäytyi keväällä hankalaksi ja jätti toiveestani soitetun Vattuveneen kesken. Äänestin jaloillani ja poistuin paikalta lappalaismaisesti noituen.

Mutta nyt mä haluaisin tietää, mikä on SUN kesäbiisisi 2014? Uppooko Kasmir, vai kenties hirveän haloon kesäkumibiisillä aiheuttanut Robin?

Vai kenties joku ihan muu?

Yksi kesäbiisi saattaa kuitenkin olla yli muiden. Olkoonkin vuosien takaa, tämä toimii aina. Ja heti tekis mieli mennä vetämään fisuöverit. 😉

Ja nyt sitä aurinkoa kehiin, pliiiiis!

-Päivi-

6 kommenttia artikkeliin ”Paras kesäviisu?

  1. Reckless love ja Wild touch. Yleensä Reckless love on vain ja ainoastaan kesämusaa: iloista, vauhdikasta ja höpsönhassua pikkutuhmaa. Mulla on tosin heikkokohta noissa sukkahousu-glam-rock-hässäköissä. 🙂

    Tykkää

    • Hihiii! Reckless love kyllä toimii kesämusana, olet oikeassa! Ja hei, meillä kaikilla on omat heikot kohtamme… 😉

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s