Kysy pois -vastaukset 1/2

Ihan mukavasti oli kysymyksiä irronnut tuohon edelliseen postaukseen, ajattelin nyt vastata parissa osassa, jotta kaikkiin tulee edes jonkinmoinen vastaus. Vähänkö muuten olen nauranut muutamille! Kiitos kaikista! Ja täältä sitten pesee…

Mitä koulutusta sinulla on?

– Lähdin aikanaan ilmaisutaidon lukion perässä Tampereelle. Lukion jälkeen opiskelin hetken sairaanhoitajaksi AMK:ssa, mutta ei ihan ollut mun pala kakkua se. Lukio-opintojen lisäksi mulla on kosmetologin koulutus. Jep. Eli ei ihan pätevä rautakauppaan. Paitsi muodollisesti, tietenkin. 😉 Markkinointi ja tiedottaminen kiinnostaisivat tulevaisuudessa kovasti.

Kauan oot pitäny blogia ja mikä sai sut alottamaan?

– Ihan ensimmäisen blogini aloitin jo, oliskohan ollut vuonna 2008…? Sitä kirjoitin enemmänkin toisilla paikkakunnilla asuvia sukulaisia ajatellen, lasten jutuista pääasiassa. Kun paikkakunnan vaihto tuli ajankohtaiseksi -09 vuoden lopulla, päätin aloittaa uuden, avoimen blogin, joka käsitteli lapsiperheen muuttoa pikkupaikkakunnalle, remonttijuttuja ja sisustusta. Matkalla Kotiin -blogin hautasin 2012 ja pari kuukautta myöhemmin starttasin puhtaalta pöydältä Uskolan.

Seuraatko sisustusblogeja? Vinkkaa joku suosikkisi!

– No hitsi. Mä seurasin blogeja joskus tosi ahkerasti, mutta nykyisin ehdin valitettavasti todella huonosti lukea muiden blogeja, tiukkaa tekee tämä oman kirjoittaminenkin. Viimeisin, sisustusaiheinen ihastukseni blogimaailmassa on Lauran ihana Lempipaikalla. Blogissa näkyy monenlaisia koteja ja ihania vinkkejä, suosittelen!

Oletko koskaan miettinyt kaiken jättämistä ja uuden alun aloittamista? Esim. toinen paikkakunta, rakkaus…

– Mä luulen, että jokainen ruuhkavuosiin törmännyt haaveilee moisesta toisinaan. Enkä voi itse väittää olevani tässä poikkeus. Väsähtäneenä sitä karkaisi varsin mielellään. Alottaisi kaiken alusta. Aivan toisin.

Mistä saat ideat sisustamiseen? Asuitteko ennen Uskolaa omakoti-, rivi-, vai kerrostalossa?

– Viime aikoina on tuntunut erehdyttävästi siltä, etten oikein mistään… Olen aina ollut kova lukemaan sisustuslehtiä ja blogejakin, viime aikoina tosin ajanpuutteen vuoksi huomattavasti vähemmän. Niistä ehkä kuitenkin pääasiassa. Fiilispohjalta.

Ennen kuin muutimme Uskolaan, asuimme Tampereella rivarissa. Ja täällä Uudessakaupungissa asusteltiin hetki aika villissä kerrostalokolmiossa ennen muuttoa tähän.

kaffe

Oletko koskaan asunut muualla, kuin nykyisessä kotikaupungissasi?

– Tampereella ehdin asustaa 12 vuotta. Toinen kotini. Leppoisa, ihanan juntti Tampere.

Haaveiletko muutosta uuteen kaupunkiin tai uuteen taloon jossain vaiheessa tulevaisuudessa?

–  Toisinaan kieltämättä iskee ikävä Tampereelle, tai ylipäätään johonkin, missä kaikki eivät tunne toisiaan. Mutta pääasiassa olen kuitenkin oikein tyytyväinen täällä. Uskola on yksi suurista rakkauksistani. Tästä en luovu!

Mitä te harrastatte? (teatterin lisäksi ja myös onko lapsilla vielä omia harrastuksia)

– Mä toistan itseäni nyt koko ajan, mutta teatterin lisäksi mä en ehdi harrastaa muuta kuin bloggaamista. Ehtiessäni luen ja lenkkeilen. Mieheni soittaa rumpuja ja käy pelaamassa sählyä. Esikoinen zumbaa ja käy uimassa, keskimmäinen pelaa koripalloa ja pienin leikkii prinsessaa. 😉 Hänellä ei siis vielä päiväkodin lisäksi muita ”pakollisia” menoja.

Missä te olette tavanneet miehesi kanssa ja kuinka kauan olette pitäneet yhtä?

– Perinteinen tarina… Vuosituhannen vaihteessa Tampereella, legendaarisella Senssillä! Itse olin vielä muutaman kuukauden verran alaikäinen (hyssss!) ja mieheni oli juuri päässyt armeijasta. Ensimmäinen, tärkeä yhdistävä tekijä löytyi jääkiekosta; Tappara.

Yhtä ollaan pidelty jo yli neljätoistä (!!!) vuotta, naimisissa niistä 11.

————

Huh! Jätetääs loput kysymykset seuraavaan kertaan. Kysymyksiä saa oikein mielellään edelleen esittää täällä!

Ainiin! Koska Ever After High -arvonnan voittaja ei ilmoittautunut, jouduin arpomaan palkinnon uudemman kerran. Tällä kertaa voiton nappasi… KERTTU! (äiti 40plus ja tytär 7plus) Laitteletko sähköpostia sivupalkista löytyvään osoitteeseen, niin pääsette tutustumaan ihanaan Ever After -maailmaan! 🙂

Nyt tää menee nukkumaan. Vanhaa ihmistä väsyttää.

-Päivi-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s