Kysy pois!

Niinhän sitä sanotaan, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. On vaan tyhmiä vastauksia. Tai vastaajia. Tässä tapauksessa ehkä jälkimmäistä. Nimittäin ajattelin nyt toteuttaa edellisen postauksen kommenttilaatikossa esitetyn toiveen kysymyspostauksesta, HUI!

Nyt saa siis kysyä! Onko jokin asia, mikä minussa, perheessäni, elämässäni, talossa tai vaikka blogissa askarruttaa? (mulla ainakin on!) Iske kyssärisi kommenttiboksiin, niin mä lupaan yrittää parhaani mukaan vastata kaikkiin erillisessä postauksessa myöhemmin. Mä nyt luotan siihen, että lukijakuntani on sen verran fiksua, että kommentit ei täyty ”paljon painat” ja ”paljon tienaat” -kysymyksistä. Koska noihin vastaukset olis paljon ja vähän. Tuossa järjestyksessä.

ulkokahvi 001

Nyt siis kaikki mieltä askarruttavat kyssärit eetteriin! Ja jos tähän ei tule yhtään kommenttia, poistan koko roskan vaan vähin äänin… 😉

Arvatkaa, mihin nyt meen?! No teatterille, Debdenin vekkihame jo odottaa.

Aurinkoista viikonloppua!

-Päivi-

*EDIT 30.3. Arvonnan voittaja ei ole vieläkään ilmoittautunut. HIPPU, jos luet tämän, ota pikaisesti yhteyttä minuun! Arvon palkinnon huomenna uusiksi, jos voittajaa ei löydy.

13 kommenttia artikkeliin ”Kysy pois!

 1. Moikka! Löysin blogisi vasta ehkä reilu kuukausi sitten täältä kaksplussan sivuilta. Tykkään kyllä tyylistäsi ja nyt tulee aina kaikki uudet postaukset luettua 🙂 Kauan oot pitänyt blogia ja mikäs sai sut aloittamaan? Muakin kiinnostais myös nuo sisustusjutut, seuraatko esim jotain sisustusblogeja? Vinkkaa joku sun suosikki!

  Tykkää

 2. Mistä saat ideat sisustamiseen? Asuitteko ennen uskolaa omakoti-, rivi- vai kerrostalossa? Oletko asunut koskaan muualla kuin nykyisessä kotikaupungissa? Haaveiletko muutosta uuteen kaupunkiin tai uuteen taloon jossainvaiheessa tulevaisuutta? Mitä te harrastatte (teatterin lisäksi ja myös onko lapsilla vielä omia harrastuksia)? Missä te olette tavanneet miehesi kanssa ja kuinka kauan olette pitäneet yhtä?

  Tykkää

 3. Koska olet viimeksi laulanut julkisesti? Lähtisitkö vielä joskus yrittäjäksi? Missä maassa haluaisit asua? Mitä lapsistasi tulee isona, meneekö äidin ja lasten haaveet yksiin? Mitä rempataan sitten, kun tytön huone on rempattu? Koska muuten aloitatte sen? Lukeeko miehesi blogiasi? Tuliko liikaa kysymysiä? 😉

  Tykkää

 4. Moro! Täältä pesee muutamia, ja tärkeimmät ensin eli mikä oot horoskoopiltasi ja ootko tyypillinen merkkisi edustaja? Kuvaile itseäsi kolmella sanalla ihmiselle, joka ei tunne sinua entuudestaan lainkaan. Missä asioissa olet hyvä ja mitä et tekisi mistään hinnasta? Riemukasta kevään jatkoa 🙂

  Tykkää

 5. Miten hoidatte parisuhdetta lapsiperheen arjen/kiireiden keskellä? Mihin ihastuit ekana sun miehessä? Mitkä sun tulevaisuuden suurimmat haaveet on?

  Tykkää

 6. Olisin kiinnostunut tietämään, minkälaisista blogeista itse kiinnostut ja mitä niissä käydään läpi. Niistä voisi tulla uusia tuulia myös oman blogin kirjoittamiseen… 🙂 Piristävää kevättä!

  Tykkää

 7. Paluuviite: Kysy pois -vastaukset 1/2 – Uskola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s