Tulehtuneet terkut.

Eilen Facebookin puolella jo manailinkin, että olen onnistunut hankkimaan käteeni jännetupintulehduksen (enkä näin ollen saisi nyt esimerkiksi tätä kirjoittaa… öhöm..),  joten ihan pikaiset viikonlopputerkut vaan täältä suunnasta.

Mä olen viimeisen vajaan viikon ilakoinut meidän kulmille avatusta, uudesta kahvilasta. Saattaa kuulostaa aika säälittävältä hehkuttaa tällaista, monelle hyvinkin arkipäiväistä asiaa, mutta kun täältä meiltä päin ei ole ennen saanut esimerkiksi kunnon cappuccinoa, saati voinut istahtaa viihtyisään kahvilaan iltaisin tai lauantaisin kahden jälkeen, eikä sunnuntaisin ollenkaan, ymmärtänette hehkutteluni.

Tottakai olen siis istuskellut kyseisessä kulmakuppilassa lähes jokainen päivä avaamisesta lähtien. Tänään testiryhmään pääsi myös pienin kiharapää.

Essu

kahvila ja kirppis 006

kahvila ja kirppis 013

kahvila ja kirppis 007

kahvila ja kirppis 020

Suosittelen kyllä Cafe Wallilaa kaikille tässä kylässä poikkeaville! Ja ennen kaikkea kaupungin asukkaille. Pidetään tämä ihana, laadukas, väsyneen äidin pakopaikka pystyssä, joohan?

Rannetta pakottaa, parempi lopettaa siis. Mukavaa alkavaa viikkoa!

-Päivi-

8 kommenttia artikkeliin ”Tulehtuneet terkut.

 1. Heippa sulle 🙂 mun ystävä perusti ton, ihanaa että se on sulle mieluinen paikka! Itse en ole vielä käynyt, asun Liedossa, mutta laitilassa tulee käytyä paljon, joten varmasti täytyy tuollakin poiketa 🙂

  Tykkää

 2. Tosiaan:) tätä täytyy muistaa kannattaa kun on niin kauan odotettu, että täälläkin jokin kahvila olisi auki myös iltasella ja viikonlopulla. Sattuipa vielä olleen sisustettukin juuri mun väreillä:)

  Tykkää

  • Ihan ehdottomasti täytyy kannattaa! On kyllä tosi kiva, kun lauantaisinkin pääsee istahtamaan hiukan myöhempään. 🙂

   -Päivi-

   Tykkää

 3. No vihdoinkin, voin sanoa vanhana ukilaisena. Kyllä tuollanen paikka pitää kaupungissa olla. Onko se vallilassa vai siinä lähistöllä?

  Tykkää

  • No sanos muuta! Tää on Alisellakadulla, entistä Euromarketia vastapäätä. Kannattaa kyllä ehdottomasti poiketa, kun täällä päin liikkuu. 🙂

   -Päivi-

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s