On the radio.

Voi maailma. Myönnän olleeni täysin varma että kuulostan aivan idiootilta Yle Radio Suomen lihavuutta koskevassa keskustelussa. Itselle jäi lähinnä fiilis änkyttämisestä ja ajatusten karkailusta, kehotin eilen jo ystäväänikin muistuttamaan, etten enää lupaudu mihinkään asiallisiin keskusteluihin. Ku en vaan osaa.

Lopulta olin kuitenkin aika iloisesti yllättynyt, kun en kuulostanutkaan täysin dorkalta! (ja hei, onneks niillä on vehkeet, millä saivat leikattua kököimmät kohdat pois) Oli kyllä omituista kuunnella itseään. Siis tuoltako mun ääneni kuulostaa? Olin myös yllättynyt, kuinka rauhalliselta olen saanut itseni kuulostamaan.

Ylpeä on ehkä väärä sana, mutta iloinen ja tyytyväinen olen kuitenkin lopulta. Ja hirmuisen onnellinen siitä, millaisia mahdollisuuksia tieni varrelle on blogin kautta tullut. Kiitollinen. Se on ehkä oikea sana.

Jos missasit radio-ohjelman, voit käydä sen kuuntelemassa täällä.

Kanssani keskustelemassa kirjailija ja toimittaja Pekka Hiltunen. Toimittajana Sanna Jussila. Kiitos Taustapeilin porukalle kutsusta. Tää oli lopulta aika hienoa.

-Päivi-

 

9 kommenttia artikkeliin ”On the radio.

 1. Kiitos, kun annoit meille isommille ihmisille äänen. 🙂 Nimenomaan rehellisen äänen. Vaikka emme itsekään välttämättä rakasta kilojamme, ei sen tarvitse vaikuttaa millään tavalla siihen, rakastammeko elämäämme! Hyvä keskustelu.

  Tykkää

 2. Kuuntelin alusta loppuun. Hyvää ja herättelevää keskustelua kaikkien osalta! Mitäs seuraavaksi, telkkariin Sarasvuon juttusille? Mä katsoisin ainakin.

  Tykkää

   • Höpö höpö sun läskipuheilles 😀 Jos nyt on pikkasen paksu niin sehän vaan kaunistaa ihmistä, tai ainakin sua, ja tämä on tosi, vaikka laitankin hymiön perään 🙂 Iloa joulun odotukseen!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s