HURTS!

Johan oli viikonloppu! Täynnä tunteita suurenmoisesta ilosta kaihoon, vapauttavia hetkiä ihanassa tyttöporukassa, pitkiä tunteja bussissa. Väsymystä, raihnaisuutta, tanssia, laulua, naurua, itkuakin. Huviveronhan sitä näistä hetkistä joutuu maksamaan, usein oikein korkojen kera, mutta oli kyllä sen arvoista.

Viikonlopun kohokohta oli ihanan brittiläisen Hurts -yhtyeen jäähallikeikka. Ja mikä keikka se olikaan! Vajaassa kahdessa tunnissa ehdin käydä läpi lähes koko tunteiden kirjon, jopa siinä määrin, että viimeinen biisi kirvoitti spontaanin itkunkin. Bändin viimeisin levy, Exile, on ollut mulle aika tärkeä. Sen avulla ja kautta olen käynyt läpi aika isoja asioita, joten biiseistä lyriikoineen on tullut mulle myös jollain tavalla kovasti henkilökohtaisia. Ehkä siitäkin syystä konsertti oli mulle aika kokonaisvaltainen kokemus. Eikä unohdu varmasti koskaan.

Tottakai tyttöjen viikonloppuun kuului myös punaviini, hyvä ruoka ja tanssiminen pikkutunneille. Olipa muuten älyttömän vapauttavaa käydä baarissa jossain muualla, kuin täällä landella. Ei tuttuja, ei kummastuneita (saati paheksuvia) katseita, ei torttutukkaisia örisijöitä.

Kuvat on pääasiassa kännykkäräpsyjä hurmoksen keskeltä, tärisevin käsin otettuja, joten antakaa anteeksi.

hurts 032

hurts 005

puhelimesta 930

puhelimesta 932

puhelimesta 936

puhelimesta 950

puhelimesta 953

mepa päivinen

Upea ilta, mahtavat jamit, ihania muistoja! Kuukausittainen, no okei, ainakin puolivuosittainen, irtautuminen pitäisi olla jokaiselle vanhemmalle ihan must! Tekee tosi hyvää muistaa välillä, että elämässä on muutakin, kuin pinaattilätyt ja kuravaaterumba.

Sattuiko kukaan lukijoista olemaan lauantaisella keikalla? Tai muuten Hurts -fani?

-Päivi-

P.S. Unohdin mun ”panisin” -listalta Theo Hutchcraftin! Tsiisös mikä kuumuus! Ja se ääni… Värähtää!

 

4 kommenttia artikkeliin ”HURTS!

 1. Hei Päivi!
  En tiedä miten kumartaisin tai mitä kevätjuhlaliikkeitä tekisin kiittääkseni tästä mahtavasta blogista, jonka juuri vasta löysin. Työnantaja ei varmaankaan kiitä. Olen notkunut jutuissasi jo monta päivää aina tilaisuuden tullen.
  Olen nauranut ja itkenyt, saanut synninpäästöjä ja vertaistukea äitiyden mahdottomaan maailmaan, vinkkejä sisustukseen ja leipomiseen jne.
  Olet ihana ❤

  Tykkää

  • No mielellään jos sais jonkun videon noista kevätjuhlaliikkeistä, ni ois aika kiva. 😀 No ei ny, kiitos ihan valtavasti kommentista! Kauheesti terkkuja työnantajalle, leivo sille vaikka Uskolan hätävaraa, jos alkaa liikaa nikotella. 😉

   -Päivi-

   Tykkää

 2. Niitä liikkeitä et halua nähdä. Eivät nimittäin ole mitään keijukaisen sieviä tanssahteluita. Believe me. Työnantajat lepytteleminen täytynee aloittaa, ettei kohta ole kengänkuva peruuksissa. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi!

  Tykkää

  • Eihän tässä nyt kukaan mikään keijukainen ole, joten muuveja kehiin vaan. 😀

   Ihanaa joulunodotusta myös sinulle. ❤

   -Päivi-

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s