Uskolako se siellä?

Hei hei hei! Tulin vaan nopeasti vinkkaamaan, että valtakunnan kuumimmat böönat, eli Vappu Pimiä ja mää, ollaan uusimmassa Kaksplussassa! (tää oli nyt sitä huumoria, en siis todellisuudessa pidä itseäni valtakunnan kuumimpana böönana. mut ehkä toisiks)

Aukeaman mittaisen Kodin Risteys -jutun voit siis lukaista uusimmasta lehdestä. Valokuvaaja Pasi Leino piipahti meillä kesällä ja otti aimo läjän ihania kuvia. Ihan muutama otos on päätynyt lehteen, aika hassua nähdä nämä omat nurkat tuolviisiin paperille painettuna.

kaksplus 005

Nyt siis kipin kapin lehtikioskille, jos Kaksplussaa ei laatikkoon asti jaeta! Ja kerrottehan mulle, millaselta juttu teidän mielestä näytti?

-Päivi-

P.S. Kiitos ihan mielettömästi kannustavista ja kauniista sanoista eilisen postauksen aiheuttaman kalabaliikin tiimoilta. Olette parhaita!

6 kommenttia artikkeliin ”Uskolako se siellä?

  • Näyttää kyllä oikeesti erilaisilta! Hitsit, ku osais vielä katsoa niitä niin, ettei etsi vaan virheitä… 😀

   -Päivi-

   Tykkää

 1. Luin tänään kirjastossa tuon jutun. Ihania kuvia, juttu olisi vaan saanut olla mun puolesta vielä kolme aukeamallista pidempi! 😀

  Tykkää

 2. kiva juttu oli lehdessä! :), lehdenkansikin oli ihanissa sävyissä. ps. innoitit mua sisustamaan lasipurkeilla (tuikut/lyhdyt)jo näissä nettipostauksissa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s