Plussan puolella.

eka koulupvä 003

On tämä kesän jälkeen koittava arki aina enemmän tai vähemmän masentavaa. Illat pimenee, lehdet putoaa, aamulla väsyttää ja läksyistä kiukuttelukin nostaa päätään. Puhumattakaan ystävästämme kontaktimuovista. Perhanan kuplat!

Yleensä tässä vaiheessa kesää alan jo odottaa syksyä. Kaikkine aikatauluineen, rutiineineen ja jopa pimenevine iltoineen. Nyt tuntuu kuitenkin hurjan haikealta. En haluaisi päästää kesästä vielä irti. Tahtoisin tarrata valoisiin öihin ja aikaisten aamujen säteisiin. Pitkittää nautintoa vielä vähän…

Vaan ei kai auta kuin hyvästellä ihana kesä pikkuhiljaa ja kätellä syksy tervetulleeksi. Onneksi alkanut viikko on tuonut mukanaan kasan kivoja juttuja! Kuten:

 • maanantain huippukivat lehtikuvaukset
 • reippaat koululaiset – 2/3 muksuista jo koulumaailmassa, hurraa!
 • uudet kujeet töissä
 • neljäpäiväinen työviikko syyskuusta alkaen, love it!
 • liput marraskuiselle Hurtsin keikalle, superia!

Kyllähän näillä taas jaksaa! Plussan puolella ollaan siis kuitenkin vahvasti. Ja eiköhän se syksykin taas kynttilöiden ja punkun avulla lusittua tule. 😉

-Päivi-

6 kommenttia artikkeliin ”Plussan puolella.

 1. Kontaktimuovivinkki! Prisma ja Tiimari myy (ja varmaan muutkin puljut) paksumpaa kontaktimuovia, se on ollut mun elämän pelastus, eilen lätkäsin kirjan muovin päälle ja toisen puolen samaten, eikä tullut yhtään kuplaa!

  Tykkää

 2. Minä mietin juuri eilen, että missäköhän vaiheessa ne lapset osaavat itse päällystää kirjansa. Päällystin 7-luokkalaisen kirjaa. Taitaisi olla aika opettaa teinineidille tämä homma! (Ja sittenhän hän päällystäisi taitavana myös pienempien kirjat…)
  Täälläkin arki alkanut, ja kovasti odottelen viikonloppua sienimetsineen ja mökkikeikkoineen.
  Mukavaa viikonloppua!

  Tykkää

  • Mä muistelen kans, että jossain vaiheessa yläastetta halusin ihan ite päällystää. Sitä odotellessa! 😀
   Arki on niin… arkea. Täytyy vaan keksiä tarpeeksi kivaa tekemistä syksyksi, niin eiköhän se siitä. 🙂 Kivaa viikonloppua!

   -Päivi-

   Tykkää

 3. Mulla myös tulee ikävä kesää, mutta toisaalta syksykin on ihana. 🙂 Villasukat, kaunis luonto, kynttilät ja metsän antimet.
  Kirjojen päällystäminen on toisaalta rasittavaa, mutta toisaalta siinä on sellainen kiva fiilis, kun koulu on vielä jännää ja lukukausi uusi. Viiden vuoden päästä saa aloittaa sen ikuisuushomman. 😀

  Tykkää

  • Se on kyllä ihan totta, että alkava lukuvuosi ja kirjojen päällystäminen on aina lupaus jostain uudesta. 🙂 Mukavaa sekin! 🙂

   -Päivi-

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s