Seuraatsä?

Pikanopee välipostaus blogin seuraamiseen liittyen. Nyt, kun vihdoin (joo, oon vähän hidas näissä toisinaan) blogi alkaa olla saatavilla siellä missä pitääkin, ajattelin vinkata teille, armaat lukijani, miten voitte helposti seurailla Uskolaa ja pysyä kärryillä postauksista.

Facebookissa on jo ilahduttava määrä tykkäilijöitä, 400 tykkääjän haamurajaa aletaan jo pikkuhiljaa hätyytellä. Moni tykkää blogin sijaan kommentoida fb:n puolella helppouden takia ja siellä onnistuu siis keskustelut toki myös. Fb:n puolelta löytyy myös hieman ekstraa, siis muutakin kuin linkkejä blogiin. Facebook -tykkääjien joukkoon pääset näppärästi täältä.

Sieppaa

Uskola löytyy myös Bloglovinista, jonka kautta on helppo seurata useampiakin suosikkiblogejasi. Seuraaminen Bloglovinin kautta onnistuu tätä kautta.

Sieppaa3

Myös Blogilistalle sain blogin päivitettyä vihdoin oikein (kiitos tarkkaavaisen lukijan!) ja suoraan Uskolan blogilista -sivulle pääset tästä.

Sieppaa2

Twitter – ja Instagramtilini eivät varsinaisesti ole blogisidonnaisia, mutta koska juttujen taso on yhtä häiriintynyt mediasta riippumatta, lätkäisen nuokin nyt tähän. Molemmista löydyn (varsin kekseliäällä) nimellä @Psappinen. Twitterin timanttisiin juttuihin suoraan tästä.

Sieppaa1

Jokohan mä mainostin nyt itseäni yhden päivän tarpeiksi? En tainnut. Piti vielä nimittäin muistuttamani, että jos haluat lisätä Uskolan oman blogisi suosikkilistoille (ois kovin kivaa, jos näin tekisit), se onnistuu seuraavan linkin lisäyksellä: http://blogit.kaksplus.fi/uskola/feed

No nyt! Huh, sitähän tulee tämmösestä ittensä jalustalle nostamisesta ihan hiki! Nyt menen taas tapani mukaan epäonnistumaan jossain. Moi!

-Päivi-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s