Kesäkivaa.

Lomattomalle kesä voi tuntua välillä vähän epikseltä. Hellekelit ja loikoilukuvat lähes ilkkuvat työn raskaan raatajaa, mutta olen nyt koittanut nauttia kesäfiiliksistä silti parhaani mukaan. Näistä muutamasta kuukaudesta on vaan otettava kaikki irti, ihan siitäkin yksinkertaisesta syystä, että syksyllä väki taas pikkuhiljaa kaivautuu koloihinsa herätäkseen uudelleen vasta seuraavana keväänä.

Onneksi meillä on ihanat ystävät, jotka kutsuvat meidät mökilleen joka vuosi, huolimatta aiheuttamastamme kaaoksesta. Viikonloppuna päästiin taas maistamaan ihanan rentoa mökkielämää. Tikkaa, makkaraa, käkätystä, yksi vähän reilumpi lihaskramppi ja lasten riemua uimisesta ja saunasta. Kuin kotonaan olisi, tosin itseään paremmassa seurassa. 😉

mökki 001

mökki 003

mökki 007

Pieni merimatka veneellä on joka kerta yhtä jännä (kuten ilmeistä sopii päätellä), siis myös minulle. Ei sillä, että veneilyä pelkäisin, mutta jotenkin mun pirtaan sopis tipahtaa yli laidan. Kun se mokalahjakkuus kerran olemassa on.

Piti muuten vielä pahoitella tätä aika säälittävää postaustahtia blogissa. Tuntuu, että nyt todellakin kaikki aika ja voimat menee tähän arjen pyörittämiseen. Koitan kuitenkin parhaani mukaan skarppailla!

Tähän loppuun meinasin vielä liittää hienosti videon meidän talouden tän hetken kovimmasta kesäbiisistä, mutta nyt kun olen kaksi tuntia (kyllä, 2!) taistellut saadakseni videon tänne, eikä se onnistu, aion kohta viskata koko paskavehkeen ikkunasta ja istua vielä päälle! Joten joudutte katsomaan linkin takaa. Prkl.

Meillä hoilotetaan tyttöjen toimesta siis tällä hetkellä Haloo Helsinkiä. Hienoja biisejä ja tosi tarkkanäköisiä lyriikoita tällä poppoolla. Tykkäättekö?!

-Päivi-

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s