Oli. Ja menikin jo.

Aina nämä juhlapyhät juoksahtaa ohi. Kaapit ostetaan väärälleen ruokia ja juomia, vähintään koko kylän tarpeiksi ja lopulta koko komeus on ohi ennen kuin ehti oikeastaan alkaakaan. Huomenna jonotetaan taas ostoskärryt vintallaan ruokakaupassa, kun juhannuksen jäljiltä on kaapit tyhjillään.

Joka tapauksessa, liian nopeasti meni taas. Mä en niinkään odottanut itse juhannusta, vaan lähinnä kolmea peräkkäistä vapaapäivää. Yksittäiset vapaapäiväroiskaisut on nimittäin pidemmän päälle aika rasittavia. Nyt on ollut aikaa levätä, ladata akkuja ja lukea. Olla vaan ja möllötellä. Tehnyt tosi hyvää.

Meiltä puuttui tänäkin vuonna lähes kaikki perinteiseen juhannukseen kuuluvat komponentit. Ei ollut mökkiä, ei saunaa, ei koivuja, eikä edes viinoja. Tai no, itseasiassa päästiin kyllä naapuriin saunaan ja siellä olisi ollut tarjolla niitä viinojakin, mutta katsoin paremmaksi liueta paikalta ennen useampaa Vana Tallinn -ryyppyä.

Meille juhannus oli siis enemmänkin vain vähän tavallista pidempi viikonloppu. Lapsilta kerjäsin jussin kunniaksi kukkakimppua ja he jaksoivat ilahduttaa mua jopa noin seitsemällä päivänkakkaralla. Ei näistä ihan seppelettä vielä saa…

juhannuskakkarat 001

Viime juhannus vierähti Köpiksessä. Huoh. Taidankin ulkomaan ikävissäni muistella vuoden takaisia fiiliksiä täältä. Huoh toisen kerran.

Mites teidän jussit on sujunu?

-Päivi-

P.S. Pojan huoneen remontti on hyvässä vauhdissa! Mutta miten on mahdollista, että yhden pienen yläkerran huoneen rempan takia koko kämppä on aivan mullin mallin?!?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s