Hello Kaksplus, this is Uskola calling!

Täällä ollaan! Aika villiä. Oikeesti vähän jännittää olla täällä ihan omalla pärställä. Ja näillä mun ihan omilla, luokattomilla jutuilla. 😉

Koska toivon mukaan blogiin eksyy nyt jokunen uusikin lukija, on ehkä aiheellista esitellä, mistä Uskolassa on kyse.

Meitä asustaa täällä vanhan puutalon suojissa viisi. Äiti, isä ja kolme pellavapäätä. Vanhin neitokainen kolkuttelee teini-iän portteja (toisinaan jo vähän liikaakin), keskimmäinen poikalapsi aloittaa koulun syksyllä ja pienin tyttö saavutti juuri viiden vuoden maagisen iän. Vaikka ”ruuhkavuosi” sanana olisi kuinka ärsyttävä, se kuvaa meidän eloa ja oloa aika hyvin. Koitetaan sovittaa pitkät työpäivät, harrastukset, vanhempainillat ja remontti mahtumaan saman vuorokauden tunteihin. Useimmiten aika heikolla menestyksellä.

Uskolassa siis remontoidaan, sisustetaan ja leivotaan. Ainakin teoriassa. Käytännössä illat pestään pyykkiä, keitellään pikaisia makaronisotkuja päivälliseksi, pyyhitään sormenjälkiä ja taistellaan siitä, voiko tarhaan lähteä pelkässä balettimekossa. Koitetaan opettaa lapsille ”kiitos” ja ”anteeksi”. Hakataan päätä seinään vanhimman oikkujen kanssa. Yritetään muistaa miehen kanssa heittää edes läpyt ovella päivittäin. Ja kaiken tämän keskellä toivotaan, ettei lapsista kasva hautakivien potkijoita, eikä kumpikaan vanhemmista joudu suljetulle. Ainakaan ihan lähivuosina.

Lapsiperheen arkea siis. Ylä- ja alamäkineen. Riemuineen ja suruineen. Kuvissa vilahtelee varmasti Uskola ja jonkun verran myös sen asukit. Ja kyllä me sitä remonttiakin tämän kaiken keskellä tehdään. Se kun on näemmä taas niitä asioita, jotka ei tekemällä lopu.

Toiveita postauksista ja aiheista saa mieluusti esittää. Palautetta saa ja pitää myös antaa. Joko kommenttiboksiin tai sähköpostilla matkallakotiin@gmail.com . Mielellään tietysti edes etäisesti asialliseen sävyyn.

ulkoa 020

Käytäntöä vielä sen verran, että kommentointi on täällä uuden osoitteen alla helppoa. Sähköpostiosoitetta ensimmäisellä kommentointikerralla vaaditaan, mutta sitä ei kannata säikähtää. Osoite ei tule näkyviin mihinkään ja sen pitäisi myös jäädä muistiin, jolloin sitä ei joka kerta tarvitse erikseen kirjoitella. Kommentteihin lupaan vastailla edelleen, mitä enemmän keskustelua syntyy, sen kivempi.

Jos bloggerin puolella bloggaavat haluavat lisätä Uskolan blogilistaansa, se onnistuu näppärästi kun lisäät osoitteeksi http://blogit.kaksplus.fi/uskola/feed/

Pientä säätöä ja päivittelyä on tässä varmasti vielä edessä hetken. Muokkailua, linkittelyä, blogilistaa ja muuta on vielä tiedossa, toivottavasti maltatte odottaa. Uskolaa voi seurata muuten myös Facebookissa, täällä.

Olet lämpimästi tervetullut lukijaksi! Mä olen ainakin ihan hurjan innoissani, toivottavasti tekin. 🙂

-Päivi-

10 kommenttia artikkeliin ”Hello Kaksplus, this is Uskola calling!

  • Ihana kuulla! Vähän outoa vielä kattella tota omaa pärstäänsä tuossa kuvassa, mutta kaipa siihenkin on tottuminen. 🙂 Ja hei, kiitos ihana! ❤

   -Päivi-

   Tykkää

  • Sä olet ihana, Anri! Kiitos tuhannesti kivasta kommentista. Ihanhan tässä posket punottaa. Ja niitä poskiahan on, niinku kuvasta näkyy. 😉

   -Päivi-

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s