Pähkinänkuoressa.

Kuten viime postauksessa mainitsinkin jo, Kaksplussan blogikisan viimeinen viikko on parhaillaan käynnissä. Tässäpä siis vielä pähkinänkuoressa uusille lukijoille, mistä Uskolassa on kysymys. Noin niinku suunnilleen.
1. Sisustus
– sisustusbloggaajana mä kai jossain vaiheessa olevinaan aloitin. No, ei tämä nyt aina niin seesteistä elelyä meidän huushollissa ole. Mutta sisustusjuttuja on luvassa kaiken keskellä edelleen.
2. Arki
– arjen hajottavuus on suuressa osassa Uskolassa. Ei ole elämä aina ruusuilla tanssimista, joten turha sitä on sellaisena kuvatakaan.

3. Leivonta
– leipominen on aina ollu mulle terapiaa. Vähemmälle se on viime vuosina jäänyt, mutta ehtiessäni tykkään edelleen upottaa sormeni taikinaan ja mieluusti jaan hyväksi havaitut ohjeet myös täällä.

4. Lapset
– niitä on kolme, ne leikkii, kitisee, pussaa ja halaa. Hyviä tyyppejä, jotka kuitenkin toisinaan tunkisi mielellään vaikka pakastimeen hetkeksi jäähylle…
5. Remontti
– Uskola on 110-vuotias talo, jossa remontti ei lopu ikinä. Pikkuhiljaa laitellaan, seuraavina kohteina pari lastenhuonetta, vaatekomero, kylppäri… ja miljoona muuta!
Aikalailla perusarkea siis, satunnaisilla kohokohdilla höystettynä. Ja aikalailla samalla linjalla tullaan jatkamaan, oli se sitten Kaksplussan puolella tai täällä entisessä osoitteessa. 
Kiva, kun käytte lukemassa! Ensi kerralla taas jotain oikeeta asiaa. 
Ehkä. 😉
-Päivi-

14 kommenttia artikkeliin ”Pähkinänkuoressa.

  1. Just näin, hyvä! 🙂 Ja siellä oli taas kuva niistä vaniljapullista (oliko ne niitä), jotka jää nyt kummittelemaan mun mieleen varmaan niin pitkään, kunnes saan niitä. Voi lääh! 😀

    Tykkää

  2. Oikeaa asiaa ilman krumeluureja. Ihania nuo arkikuvat, ne tarjoavat tyynnyttäviä lohdunhetkiä meille, jotka haikailemme aina esittelykunnossa olevan kodin perään. Vai olisiko se sitten enää koti?Anu

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s