Vanha sulki, uusi auki.

Miten tämän nyt alottais… Aikamoisessa tunteiden vuoristoradassa on ajeltu viimeiset vuorokaudet. Ilon ja surun kautta haikeuteen ja ikävään. Olen ihan varma, että toiveikkuuskin herää taas. Kunhan nämä negatiivisemmat tunteet saadaan läpikäytyä ensin.
Hilma siis sulki ovensa eilen, viimeistä kertaa. Päällimmäiset ajatukset liittyvät vielä käytäntöön, mutta pakko myöntää, että ”liike suljettu” -kyltin teippaaminen kirpaisi. Onneksi rakas ystävä tuli välittömästi kriisiavuksi Hilman raunioille. Skumppaa, pitsaa ja ystävän seura. Maailmasta tuli muutamassa tunnissa parempi paikka.
Katkeransuloisen eilisestä teki Kaksplussan Tähtibloggaaja -finaali. Uskomatonta, mutta myös Uskola on kymmenen finalistin joukossa! (niin, tämä on siis se suloinen osuus… 😉 ) Voisko tämä nyt olla yksi uusi ovi vanhan juuri suljettua..? Tai ikkuna vaikka. Olishan se nyt aika mahtavaa päästä bloggaamaan Kaksplussan sivuille. Ja tyylihän ei muutu millään, ei vaikka yrittäisin. Sen voin luvata. Tai pyytää anteeksi, kuinka haluatte. 
Toivon tietysti, että käytte äänestämässä Uskolaa jatkoon TÄÄLLÄ. Violetti äänestysnappi löytyy tuosta oikealta ylhäältä. Samalla toivon tietysti, että fb-tykkäätte ja kommentoitte jotain kivaa. Kaikki vaikuttavat lopputulokseen.
Aika hämmentävä fiilis tosiaan… Suuri ilo ja mahdollisuus blogin kanssa ja toisaalta kaiho ja suru Hilman suhteen. Käytetään tässäkin kuitenkin kaikkien kliseiden äitiä (ja vähän isääkin), asioilla on tapana järjestyä. Tavalla tai toisella. Ennemmin tai myöhemmin.
Nyt mä jatkan kuitenkin toipumista.. siitä eilisestä skumpasta. Hirveen äkkiä kihahtaa kuplat hattuun näin vanhemmiten. Ja hirmu kauan kestää palautuminen…
Kivaa lauantaita, puss!
-Päivi-

10 kommenttia artikkeliin ”Vanha sulki, uusi auki.

 1. Kaikki järjestyy! Näpsäkäköille muijille on aina käyttöä ;DAbsolutely äänestän :)Kaikkea hyvää, jatkoa seuraillaan täällä ahkerasti. Olet ihana, rehellinen bloggari ja sana on hallussa!Ja onni on ystävät, jos joku on varmaa niin se on varma se!

  Tykkää

  • Ja näpsäköitähän me ollaan! 😀 Kiva, ku kävit äänestämässä, arvostan! :DKiitos, homma jatkuu täällä kuten ennenkin. Promise!-Päivi-

   Tykkää

  • Voi, toivotaan niin! Mähän olen ehdokkaiden joukossa ihan ”kehäraakki”, toivotaan, että Uskolan jutut silti kiinnostavat isompaakin yleisöä. :)-Päivi-

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s