Ikioma.

4-vuotias Elsa hihkuu innosta. Vihdoin aletaan olla siinä vaiheessa, että ihan ikioma huone on valmis vastaanottamaan uuden asukkinsa. Huoneessa on käyty tanssimassa, huokailemassa, istuskelemassa, huokailemassa, tanssimassa. Ja huokailemassa. Eikä pelkästään Elsa, vaan myös minä. Ollaan ihasteltu kattokruunun dimangeja yhdessä ja ihmetelty uuttaa kirjoituspöytää. Ja tietty mietitty, mihin tulee barbit, pet shopit ja tyttölegot. Niin ja pupulamppu. 

Viikonloppuna vietettiin hääpäivää, ihan Turussa asti. Heh. Reissun kohokohta oli tietenkin visiitti Ikeassa (toinen heh), mistä haettiin uuteen huoneeseen vaatekaappi ja pöytä. Musta Leksvik-pöytä vaihtuikin löytönurkasta bongattuun lilaan (!) pikkupöytään. Ihan hauskan näköinen se tuolla huoneessa on, vaikka vähän ensin väriä epäröin.
Säilytyskalusteet jäi vielä puuttumaan, mutta nehän ehtii myöhemminkin. Nyt on neitokaisella edessä ensimmäinen yö uudessa huoneessa… Jännitystä oli selkeästi ilmassa iltasatua luettaessa.
Vaikka homma ei vielä ihan valmis ole, on aika hyvä mieli. Tälläisenä mä sen mielikuvissani näin.
Sweet dreams. 🙂
-Päivi-

*edit* Hyvin nukutti uudessa huoneessa, ilman yhtään heräilyä tai muuta kikkailua. 🙂
*edit2* Lupaan lisää parempia kuvia, kun pääsen kuvaamaan valoisaan aikaan ja huone on hieman viimeistellympi. 🙂

13 kommenttia artikkeliin ”Ikioma.

  1. Ihanalta näyttää! Meillä on sama tapetti makuuhuoneessa. Ensin pelkäsin, että tuleeko liian levoton huone jos useammalla seinällä on tuota kirsikkapuuta, mutta ei ollenkaan. Lopputulos oli hyvin raikas!

    Tykkää

    • Voi kiitos! Kyllä se huokailukin taas loppuu, kun tähän totutaan. 😉 Tämä huone oli vaan haaveissa jo niin kauan, että nyt tuntuu ihan uskomattomalta, että se on todella valmis! :D-Päivi-

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s