Sua vain yli kaiken…

Ei ole itsestään selvää, että löytää tästä maailmankaikkeudesta itselleen sen toisen puoliskon. Sen puuttuvan palasen, jota ilman et olisi kokonainen. Ihmisen, joka ymmärtää, jaksaa, kuuntelee, tukee ja rakastaa. Juuri sellaisena kuin olet.
Mä olen ehkä tehnyt edellisessä elämässäni jotain oikein, kun löysin oman palaseni jo 17-vuotiaana. Millenium-yössä kohtasi kaksi täysin erilaista ihmistä, jotka nauroivat samoille asioille. Se sama yhteinen nauru on kantanut meitä läpi monen muurin, ja kantaa edelleen.
Kymmenen vuotta sitten, kauniina talvipäivänä tahdoimme. Toisemme, yhteisen elämän, yhteisen kodin, yhteisen perheen. Yhteisen tulevaisuuden.
Tahdon edelleen. Ikuisesti. Rakastan sinua.
”Ylin riemuni oot, mitä toivoisin,
sä kun istut mun rinnallain.
Olet kaikkeni, aarteeni kallehin,
olet onneni, unelmain.”
-Päivi-
P.s. Kaivettiin häämuistot esiin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Historian siipien havinaa, tosiaan… 🙂

18 kommenttia artikkeliin ”Sua vain yli kaiken…

 1. Hirmuisesti onnea! Tuo Romanssi soi meidän häissä kirkossa reilu 5-vuotta sitten. Hyvän päivän olette valinneet (mun synttäripäivä :))

  Tykkää

 2. Onnea teille molemmille!!Juuri tuossa töistä kotiin ajaessani mietin, että meillekin Issukan kanssa tulee jo 20 vuotta siitä, kun tapasimme ja viime kesänä vietimme 10v hääpäivää. Uskomatonta, miten aika kuluu! On ollut ihanaa huomata, että ”se oikea” on tullut valittua.Kyllähän niitä vaikeitakin hetkiä on ollut, totta, mutta jos todellisen arjen keskellä molemmat huomaavat rakastavansa toisiaan, on se kyllä siunaus.

  Tykkää

  • Niinhän se on, että aika kuluu äkkiä, kun on mukavaa. 🙂 On oikeesti aika mahtava tunne, kun miettii, kuinka on vakka löytäny kantensa. Kuinka onnellinen saa olla. :)Onnea teillekin! 20 vuotta on ihan mieletön aika!-Päivi-

   Tykkää

 3. arvaa vaan ?? mulle tuli tippa linssiin, ei todellakaan surusta vaan ilon sellaisia 🙂 <3Onnea Päivi ❤ Juha !!!meillä myös 10v.hääpäivä edessä loppu syksystä.. (tai toivottavasti on ..)Ps. Sinulla on muutenkin ihania päivityksiä :)==> ”arjen makuisia”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s