Tyhmä! Idiootti! Tauski!

Lapset on niin reiluja. Meillä alkaa kaksi vanhinta, tai varsinkin vanhin, olla siinä iässä, että kaikki maailman vääryydet on vanhempien vikaa. Olen koittanut ihan nätisti (joskus vähemmän) selittää, miten me ei varsinaisesti olla vastuussa siitä, jos hän unohtaa matikankirjan kouluun, nokkahuiluläksy ei onnistu kerrasta tai ulkona sataa vettä. Typeriä idiootteja me ollaan kuulemma silti.
Päivän aikana saamme myös useita puheluita koskien viimeistä pullaa (saako ottaa?), jäätelöä (saako ottaa?), jotain jemmapiilokarkkipussia (saako ottaa?) tai tiskikoneen tyhjentämistä (onks pakko?). Kun kolmeen ensimmäiseen kysymykseen on vastattu hanakasti ei ja viimeiseen kyllä, ollaankin jo ihan maailman typerimpiä idiootteja. 
Kaikki tämä ja paljon muuta ollaan kestetty reippaiden vanhempien tavoin. Kunnes eskarilainen tipautti meidät tänään maan pinnalle karjaisemalla isälleen: 
”SENKIN TAUSKI!”.
Nyt ollaan pohjalla.
-Päivi-

33 kommenttia artikkeliin ”Tyhmä! Idiootti! Tauski!

  1. Taas sain päivän parhaimmat naurut :D. Vai saiko tälle nauraa ;). Mutta joo, jotenkin hirveen samanlaisia tilanteita täälläkin. T: Mira

    Tykkää

  2. Tämä on juuri tätä ihanaa vanhemmuutta :), mutta että ”tauski” 😀 Mua on kaupassa kutsuttu ”munapääidiootiksi” kun kieltäydyin ostamasta jotain haluttua juttua, en silti ostanut 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s