Hyvän lauantain ABC

Olkoonkin, että olen ollut melkein koko viikon lomalla, lauantaissa on aina joku oma hehkunsa. Aina ollut. Liekö hehku lisääntynyt vielä sen myötä, että lauantaivapaa on nykyään harvinaista herkkua. Tänään on kuitenkin vietetty täydellinen peruslauantai.
Joulu on siivottu pahvilaatikkoon kellariin, kuuset viskaistu ulos, siivottu talosta sekä koristeet, että pöpöt. Tuuletettu petivaatteet, vaihdettu lakanat. Tilattu tapettia, haettu lattiamaalia, asennettu lattialautoja. Käyty vanhimman tytön kanssa kaksin ostoksilla (vaatteita, hei todellaki), ilahdutettu pikkusisaruksia värityskirjoilla ja käyty ostamassa jääkaappi väärälleen ruokaa. Lakattu kynsiä, jorailtu keittiössä Raappanaa ja odotettu (jopa rasittavuuteen asti) tänään alkavaa Putousta.
Kaiken sen löysäilyn ja rentoilun jälkeen ihanaa palata jotenkin ”ruotuun”. Tehdä juttuja, ahkeroida. Antaa arjen palata, mä olen ihan valmis. Yhden lisätavoitteen tosin itselleni asetan. Lisää lauantaivapaita. Kerran kuukaudessa olis jo luksusta.
Illaksi luvassa vielä dippilautasta, hedelmäsalaattia ja sketsihahmoja. Koko perhe koolla. Näistä hetkistä ammentaa voimaa pitkälle.
Rentouttavaa lauantai-iltaa joka koloon! 
-Päivi-
P.s. Nuolaisin taas, ennen kuin tipahti… kuvien latailun aikana keskimmäinen alkoi valittaa vatsaansa. Tuli vissiin tekemistä ens yöksi… 😦

4 kommenttia artikkeliin ”Hyvän lauantain ABC

 1. Lauantait ON ihania. Ja siinä on sekin ihanuus, että tietää seuraavan aamunkin olevan vielä hidas löysäilyaamu. Lauantaisin on ihana kierrellä kaupungilla joskus listan kanssa, joskus ilman, ja tehdä ruokaa, mihin voi käyttää aikaa. Ja Putous, ihana lauantai-ilomme, vihdoinkin se on täällä taas =) Mukavaa viikonlopunjatkoa!

  Tykkää

  • Kyllä, lauantait on jo lapsuudessa ollu ihan niitä parhaita, rauhallisia perhepäiviä. Kyllä arkipäivät jaksaa painaa, kun on odotettavissa lauantai-ilta, naurettiin eilen itsemme taas ihan tärviölle! :DKivaa sunnuntain jatkoa!-Päivi-

   Tykkää

  • On kyllä puhdistunut fiilis, vaikka mä niin hirmuisesti joulusta tykkäänkin. Nyt kun tää vatsatauti vielä tajuais häippästä kokonaan, ni olis kiva.Ai niin, kynnet on Vilman. 🙂 Hämmentävän iso tyyppi siitäkin jo kasvanu… ;)-Päivi-

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s