Jotain, mitä odottaa.

Mä oon ollu aina hiukan huono hetkessä-eläjä. Helposti tulee ajateltua, että sitku sitä ja sitku tätä. Harjoituksen paikka. Se vois olla vaikka sellanen tämän vuoden missio. Muistaa elää myös arjessa, eikä vain rämpiä sen yli.
Vaikka arki olisikin hyvää, ne pienet kohokohdat tekevät elämästä kuitenkin säkenöivää. Ne pienet irtaantumiset ja suunnitelmat, jotka katkaisevat hieman perusarkea. Jutut joita odottaa ja jotka rytmittävät myös sitä arkea.
Vaikka mä nyt lupaankin panostaa sujuvaan arkeen, mulla pitää aina olla jotain, mitä odottaa. Oli se sitten loma, matka, kylpyläreissu, risteily tai vaikka illallinen tai leffa kaksin miehen kanssa. 
Alkanut keväkausi tuntuu juuri siksi ehkä niin kivalta, että on paljon kivoja juttuja, joita odottaa. Kuukauden päästä me juhlitaan jo 10-vuotishääpäivää (what am I, fourty?!), helmikuussa on luvassa risteily tyttöjen kesken, maalis-huhtikuussa iso kasa synttäreitä ja pääsiäinen (vapaita, you know) ja huhtikuulle on liput Voice of Finlandin semifinaaleihinkin. Joo, nyt jo. Aikainen lintu… miten se meni? 😉 Toukokuussa jatkuu synttärihulinat ja juhannusviikolle meillä on jo hiukan alustavia lomasuunnitelmia… Siis olettaen, että silloin voidaan lomaa pitää. Mutta palataan niihin suunnitelmiin myöhemmin tarkemmin.
Tuon arkeen paneutumisen lisäksi mun pitäisi nyt opetella myös reipastumaan ja tekemään enemmän juttuja. Myönnän helposti ajattelevani töiden jälkeen, että päivä on jo ohi. Ja täällä kotonahan me suurimmaksi osaksi aikaa vietetään. Eikä sillä, se on meidän koko perheelle tärkeetä, mutta toisinaan voisi olla virkistävää tehdä jotain pientä kivaa iltasellakin. Lupaan panostaa siis myös siihen. 

Ostin eilen pinkkejä tulppaaneja. Piristykseksi. Lupaukseksi keväästä. Siinäkin jo itsessään yksi juttu, jota odottaa. 
Minkälaisia arjen katkaisijoita teillä on luvassa kevään aikana? Onko jotain, mitä odottaa?
-Päivi-
Kiitos kaikille, jotka olette klikkailleet vastauksenne koskien blogin sisältöä! Kysely jatkuu vielä 4 päivää, klik klik. 🙂

2 kommenttia artikkeliin ”Jotain, mitä odottaa.

  1. Meillä on tällä hetkellä kauhee häähössötys! Häät kesäkuun lopussa… Siinä on kauheen odottaminen 🙂 Harmittaa tosin valmiiksi, kun sitten sen jälkeen on varmaa hetken vähän tyhjä olo, kun ei tiedä mitä sitten taas odottais..? Ehkä omakotitaloa? Itsekin kuitenkin olen sellanen, että aina pitää olla joku porkkana tulevaisuudessa, että jaksaa arjessa paremmin eteenpäin 🙂

    Tykkää

    • No siinä on kyllä odottamista. 🙂 Ja kyllä niitä haaveita ja asioita tulee sen jälkeenkin odotettavaksi. Rouviintumisesta kannattaa hetki koittaa vaan nauttiakin. :DTsemppiä häähössötykseen! :)-Päivi-

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s