Kiire jo on, kiire jo on…

Alkaa tuntua joululta. Jos ei muuten, niin töiden puolesta. On saanut painaa aika pitkää päivää ja työputkea, mutta nimenomaan saanut. Olen tosi onnellinen tästä tilanteesta. Vaikka pakko myöntää, että odotan jo ensi viikolla koittavaa vapaapäivää. Itsenäisyyspäivä katkasee jouluputken mukavasti ja antaa hiukan lisäenergiaa viimeistä työrutistusta varten.
Blogihiljaisuus selittyy siis ihan tylsästi kiireellä. Ensi viikolla aukioloajat vielä pitenevät, mutta koitan ehtiä tällekin puolelle heittää jotain terkkuja välillä. 
Toivottavasti teillä jouluvalmistelut sujuvat mukavasti. Ihanaa, kun pikkuhiljaa ripsii luntakin. Ei enää montaa viikkoa jouluun… 
-Päivi-

8 kommenttia artikkeliin ”Kiire jo on, kiire jo on…

  1. Kiireestä huolimatta Ihanaa viikonloppua ♥ Ja hei, näin meidän yrittäjien näkökulmasta, tuollainen kiire on positiivista kiirettä. Onneksi olkoon siis kiireestä 🙂

    Tykkää

  2. Mukavaa joulunodotusta sinnekin! Rankkaa on yrittäjällä joulun alla, mutta onhan se kiva, että kauppa käy. Alku vuosi onkin usein silleen hiljaisempaa monissa pienissä yrityksissä. Muista levätäkin välillä, että jaksat!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s