Loma(nen)

Tänään mulla alkoi kesäloma. Kokonaista viisi päivää. Juhannuksesta tulee mahtavat kolme ja kahtena päivänä kaupalla tuuraa ihana vara-Hilma. 
Tulee todella tarpeeseen. En tiedä, olisko mulla varaa tähän ylelliseen kahden päivän poissaoloon, mutta tällä hetkellä henkinen jaksaminen kurvaa mammonan edelle. Loman alku tuntuu erilaiselta, kuin ennen. En ole oikein osannut odottaa tätä, enemmänkin murehtinut ja miettinyt. Muistinkohan mä kaikki, meneekö kaikki hyvin, toivottavasti ei tule liian kuuma.
Vaan eiköhän se putiikki pystyssä ole vielä keskiviikkonakin. Nyt on aika heittäytyä vapaalle ja kerätä voimia heinäkuulle, jolloin kauppa on taas auki joka päivä. Ajateltiin sihauttaa auki yhdet siiderit, kaivaa naftaliinista vanha kunnon ysäripeli ”Pekingin mysteeri” ja viettää esikoisen kanssa pienimuotoinen peli-ilta. Huomenna auton nokka starttaa kohti Tamperetta, sieltä muutaman mutkan kautta Vantaalle ja Kööpenhaminaan. Ihan kaksin.
Ehkä hiukan surkuhupaisat nuo aurinkolasit tossa kuvassa, Köpikseen lupaillaan nimittäin heavy rain koko meidän loman ajaksi. Mutta oikeestaan sillä ei taida olla nyt väliä. Kaksin reissuun lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen, voiko hienompaa olla?! (ja katotaan vaan, niin nillitän ikävääni heti ensimmäisenä iltana…)
Mahtavaa juhannusta täältä Uskolasta! Nyt on mentävä, Pekingissä on tapahtunut rikos… 😉
-Päivi-

*edit* Meille on turha yrittää mitään murtautua sit tällä välin, naapurin pappa vahtii tienoota ku haukka. 🙂

20 kommenttia artikkeliin ”Loma(nen)

  1. Nauttikaa! Lomasta, toisistanne, lapsettomuudesta, Köpiksestä, kaikesta!T: Kotona koko kesä koko katraan kanssa (ei kai, kivaa meillä on)

    Tykkää

  2. Jee, mäkin tietoteknillisenä nerona osasin kirjautua tänne lukijaksi (kuvaa en sitten enään osannutkaan ladata..). Mahtavan ihanaa lomaa teille :)!-Kata, Valkeakoski

    Tykkää

  3. Mäkin tsemppasin ja sain kirjauduttua oikein virallisesti lukijaksi. Mäkään en saanut kuvaa laitettua, koska systeemi kertoi mulle koko ajan että: ”lataamasi tiedosto ei ole kuva”. Totta se kyllä on, eipä minusta yhtään kunnollista kuvaa ole koskaan onnistuttu ottamaan (ei sillä, että mussa tai kuvauksellisuudessani ois jotain vikaa….on vaan sattunut niin paskoja kuvaajia ;D ) ja tää profiili ei ilmeisesti tunnista niitä kuvatuksia edes kuvatiedostoiksi.No, kuvatta mennään siis.OIKEIN IHANAA ja rentouttavaa lomaa! Nauttikaa täysin siemauksin!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s